20 december 2020

Kleine wereld

Afgelopen week 3 weken waren wij op de Veluwe en hebben weer genoten van de bossen, de heide, de hele omgeving, van het weer, van alles eigenlijk. Helaas waren er dit jaar, om begrijpelijke redenen, geen kerstmarkten. Ook hier gooide Corona roet in het eten.

In dit jaargetijde heb je zoveel verschillende weersomstandigheden en alles heeft zijn charme. Zo hebben wij regen gehad (het minst leuke, wel lekker als je het op het dak hoort kletteren en je zit bij de open haard met een wijntje), was het koud (maar daar kan je je op kleden), heeft de zon geschenen (heerlijk!!) en er was natuurlijk ook mist (mysterieus) én mist met zon (sprookjesachtig). Met de mist was het maar een klein wereldje om je heen. Kijk maar even mee .......

Eerst hoorde je alleen maar stemmen en daarna verschenen de mountainbikers in beeld. Toen zij voorbij waren was er alleen maar stilte ..............

De foto's zijn gemaakt op de Zanding, een zandverstuiving met heide en bos in het buitengebied van Otterlo. 

Tot de volgende keer.
Annette


4 opmerkingen:

  1. Hoi Annette,
    Ooit heb ik als jongetje gekampeerd op camping de Zanding in Otterlo. De omgeving vond ik geweldig. Jouw platen van de Zanding zijn heel sfeervol.
    Groet, Kees

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Kees,
      Wat leuk dat je deze omgeving ook kent. Deze camping ligt vlak bij ons huisje. Zie je wel, het is een klein wereldje :-)).

      Groetjes,
      Annette

      Verwijderen
  2. Prachtige beelden van één van mijn lievelings natuurgebieden, alleen jammer dat het voor mij een heel eind rijden is. Dank zij jou was ik er weer heel even ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan vind ik het hartstikke leuk dat ik je met deze foto's heb kunnen laten meegenieten van één van jouw favoriete gebieden.

      Groetjes,
      Annette

      Verwijderen